Meer dan 150 ton plastic zijn al gerecycled

Privacyverklaring

ONZE Privacyverklaring

Tenzij hieronder anders vermeld, is de beschikbaarstelling van uw persoonlijkegegevens wettelijk noch contractueel vereist voor de sluiting van een overeenkomst. U bent niet verplicht de gegevens te verstrekken. Het niet verstrekken heeft geen gevolgen. Dit geldt alleen als tijdens de verdere verwerking geen andere informatie wordt verstrekt. Onder "persoonsgerelateerde gegevens" wordt verstaan iedere informatiebetreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

Server-logbestanden
U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken.  Telkens wanneer u onze website bezoekt, worden gebruiksgegevens via uw internetbrowser naar ons of onze webhoster / IT-dienstverlener verzonden en in loggegevens (zogenaamde server-logbestanden) opgeslagen. Deze opgeslagen gegevens omvatten bijv. de naam van de bezochte pagina, de datum en het tijdstip van de toegang, het IP-adres, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de aanvragende provider. De verwerking gebeurt op basis van art. 6 par. 1 sub f AVG uit gerechtvaardigd belang bij een storingsvrije werking van onze website alsmede voor de verbetering van ons aanbod. 

Contact

Verantwoordelijke
Neem op aanvraag contact met ons op. De contactgegevens van de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking zijn te vinden in ons legal notice.

Pro-actieve contactopname van de klanten per e-mail
Wanneer u via e-mail zakelijk met ons in contact treedt, verzamelen we uw persoonsgerelateerde gegevens (naam, e-mailadres, tekst van het bericht )alleen in de door u ter beschikking gestelde omvang. De gegevensverwerking dient voor de bewerking en beantwoording van uw contactaanvraag.  Indien het opnemen van contact dient voor de uitvoering van precontractuele maatregelen (bijvoorbeeld advies in het geval van belangstelling voor een aankoop, het opstellen van offertes) of een reeds tussen u en ons gesloten overeenkomst betreft, gebeurt deze gegevensverwerking op grond van art. 6 lid 1sub b DSGVO. Gebeurt het opnemen van contact om andere redenen, gebeurt deze gegevensverwerking opgrond van art. 6 lid 1 sub f DSGVO uit ons overwegende legitieme belang van de beantwoording van uw vraag. In dit geval hebt u het recht, op gronden, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegende op art. 6, lid 1, sub f DSGVO berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Uw gegevens worden vervolgens onder in acht neming van wettelijke bewaringstermijnen gewist, indien u niet hebt ingestemd met verdere verwerking en gebruik.
 
Bestellingen      

Verzameling, verwerking en doorgifte van persoonsgegevens bij bestellingen 
Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens alleen in de mate die nodig is voor de uitvoering en verwerking van uw bestelling en voor de verwerking van uw verzoeken. De beschikbaarstelling van de gegevens is noodzakelijk voor het sluiten van de overeenkomst. Het niet beschikbaar stellen heeft tot gevolg dat er geen overeenkomst kan worden gesloten. De verwerking gebeurt op basis vanart. 6, par. 1 sub b AVG en is noodzakelijk voor de totstandkoming van een overeenkomst met u.  Uw gegevens worden bijvoorbeeld doorgegeven naar de door u gekozen transportbedrijven en drop-shipping providers, betaaldienstverleners, dienstverleners voor orderafhandeling en IT-dienstverleners. In alle gevallen houden wij ons strikt aan de wettelijke voorschriften. De omvang van de gegevensoverdracht blijft tot een minimum beperkt.
 
Beoordelingen      

Gegevensverzameling bij het schrijven van een commentaar
Wanneer u commentaar geeft op een artikel of een bijdrage, verzamelen wij uw persoonsgegevens (naam, e-mailadres, commentaartekst) alleen in de door u verstrekte omvang. Het doel van de verwerking is commentaar mogelijk te maken en weer te geven. Door het verzenden van het commentaar gaat u akkoord met de verwerking van de verzonden gegevens. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub a AVG. U kunt de toestemming te allen tijde intrekken door ons hiervan op de hoogte te stellen zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking. Uw persoonsgegevens worden vervolgens verwijderd.
 Bij publicatie van uw commentaar wordt van de door u opgegeven naam en het door u opgegeven e-mailadres gepubliceerd.

Bovendien wordt uw IP-adres opgeslagen bij opgave van commentaar om misbruik van de commentaarfunctie te voorkomen en de veiligheid van onze informatietechnologiesystemen te waarborgen. Door het verzenden van het commentaar gaat u akkoord met de verwerking van de verzonden gegevens. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub aAVG. U kunt de toestemming te allen tijde intrekken door ons hiervan op de hoogte te stellen zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking. Uw IP-adres wordt vervolgens verwijderd.


Gebruik van het e-mailadres voor het toezenden van nieuwsbrieven
Wij gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor het versturen van nieuwsbrieven voor onze eigen reclamedoeleinden, ongeacht de uitvoering van de overeenkomst, voorzover u hiermee uitdrukkelijk heeft ingestemd. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub a AVG. U kunt de toestemming te allen tijde intrekken zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door gebruik te maken van de betreffende link in de nieuwsbrief of door ons hiervan op de hoogte te stellen. Uw e-mailadres wordt vervolgens uit de mailinglijst verwijderd.
Uw gegevens worden in het kader van de orderverwerking aan een dienstverlener doorgegeven voor e-mailmarketing. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan overige derden.

Gebruik van het e-mailadres voor het toezending van direct mail 
Wij gebruiken uw e-mailadres, dat wij in het kader van de verkoop van een goed of dienst hebben ontvangen, voor de elektronische doorgifte van reclame voor eigen goederen of diensten, die vergelijkbaar zijn met die u reeds bij ons heeft aangekocht, voor zover u niet tegen dit gebruik bent ingegaan. De beschikbaarstelling van het e-mailadres is noodzakelijk voor het sluiten van de overeenkomst. Het niet beschikbaar stellen heeft tot gevolg dat er geen overeenkomst kan worden gesloten. De verwerking wordt uitgevoerd op basis vanartikel 6 (1) sub f AVG vanuit het gerechtvaardigde oogpunt van direct mail. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik van uw e-mailadres door ons hiervan op de hoogte te stellen. De contactgegevens voor de bezwaarprocedure staan in het legal notice. U kunt ook gebruik maken van de daarvoor bestemde link in de reclamemail. Hiervoor zijn geen andere kosten dan de verzendkosten volgens de basistarieven.
 
Transportbedrijven/Goederenbeheer      

Het doorgeven van het e-mailadres aan transportbedrijven voor informatie over de verzendstatus
In het kader van de contractafwikkeling geven wij uw e-mailadres door aan het transportbedrijf, mits u hiermee uitdrukkelijk heeft ingestemd in het bestelproces. Het doel van het doorgeven is om u per e-mail te informeren over de verzendstatus. De verwerking vindt met uw toestemming plaats op basis van artikel 6 (1) sub a AVG. U kunt de toestemming te allen tijde intrekken door ons of het transportbedrijf hiervan op de hoogte te stellen zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming is uitgevoerd tot aan de intrekking.

Gebruik van een extern goederenbeheersysteem
Wij gebruiken de contractverwerking in het goederenbeheersysteem als onderdeel van de orderverwerking. Hiertoe worden uw persoonlijke gegevens verzameld in het kader van het bestelproces easybill GmbH, Düsselstr. 21, 41654 Kaarst, Duitsland 
Xentral ERP Software GmbH, Fuggerstraße 11, 86150 Augsburg 

Betaaldienstverleners/Kredietcontroles      

Gebruik van PayPal
Alle PayPal-transacties zijn onderworpen aan de privacyverklaring van PayPal. Deze vindt u op https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL

Gebruik van PayPal Express
Wij gebruiken op onze website de betaaldienst PayPal Express van PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg; "PayPal"). De gegevensverwerking heeft tot doel u de mogelijkheid te bieden om via de betaalservice van PayPal Express te betalen. Voor de integratie van deze betalingsdienst is het noodzakelijk, dat PayPal bij het openen van de website gegevens (bijvoorbeeld IP-adres, apparaattype, besturingssysteem, browsertype, locatie van uw apparaat) verzamelt, opslaat en analyseert. Hiervoor kunnen ook cookies worden ingezet. De cookies maken het mogelijk uw browser (weer) te herkennen.  Het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën gebeurt op grond van § 15 lid 3 S. 1 TMG. De verwerking van uw persoonsgerelateerde gegevens gebeurt op grondvan art. 6 lid 1 punt f van de AVG vanuit ons overwegend legitieme belang van een klantgericht aanbod van verschillende betalingsmogelijkheden. U hebt het recht om op gronden die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen deze verwerkingen van de u betreffende persoonsgerelateerde gegevens. DoorPayPal Express te selecteren en te gebruiken, worden de gegevens die nodig zijn voor de betalingsverwerking overgedragen aan PayPal om de overeenkomst met u met de gekozen betaalmethode te kunnen uitvoeren. Deze verwerking gebeurt op basis van art. 6, lid 1, punt b van de AVG. Verdere informatie over de gegevensverwerking bij gebruik van de betalingsdienst PayPalExpress vindt u in de daarbij bijbehorende privacyverklaring hier.

Betalingsopties van Klarna
De checkout-oplossing wordt geleverd door Klarna AB (Sveavägen 46, 111 34Stockholm, Zweden) en maakt gebruik van cookies om u een ideale online ervaring te bieden die op u is afgestemd wanneer u de kassa gebruikt. De verwerking wordt uitgevoerd op basis van art. 6, lid 1, punt a van de AVG met uw toestemming. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken zonder dat dit gevolgen heeft voor de rechtmatigheid van de verwerking die op basis van de toestemming tot aan de intrekking wordt uitgevoerd. U kunt het opslaan van cookies verhinderen door het selecteren van de juiste technische instellingen in uw browsersoftware; wij willen u er echter op wijzen dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website in hun volle omvang kunt gebruiken. Een gedetailleerde lijst van cookies en een uitleg van hun respectievelijke doel vindt u hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/cookie/de_at/checkout.pdf

Gebruik van persoonsgegevens bij het kiezen van Klarna-betaalopties
Om u de betaalmogelijkheden van Klarna te kunnen aanbieden, geven wij persoonsgegevens, zoals contactgegevens en bestelgegevens, door aan Klarna. Dit stelt Klarna in staat om te beoordelen of u gebruik kunt maken van de betalingsmogelijkheden die via Klarna worden aangeboden en om de betalingsmogelijkheden aan uw behoeften aan te passen. Voor algemene informatie over Klarna kunt u terecht op: https://www.klarna.com/de/. Uw persoonlijke informatie zal door Klarna worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en zoals uiteen gezet inhet privacy beleid van Klarna op: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van een gebruiker. Als een gebruiker een website bezoekt, kan een cookie worden opgeslagen op het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke tekenreeks die een unieke identificatie van de browser mogelijk maakt wanneer de website opnieuw wordt opgeroepen.

Cookies worden op uw computer opgeslagen. U heeft dus volledige controle over het gebruik van cookies. Door het selecteren van de juiste technische instellingen in uw internetbrowser kunt u voor het plaatsen van cookies op dehoogte worden gebracht en individueel beslissen of u deze accepteert en voorkomt dat de cookies worden opgeslagen en de gegevens die ze bevatten worden verzonden. Reeds opgeslagen cookies kunnen op elk moment worden verwijderd. Wij wijzen u er echter op dat u dan in voorkomende gevallen niet alle functies van deze website in volle omvang kunt benutten.
Via de onderstaande links kunt u informeren hoe u de cookies bij de belangrijkste browsers kunt beheren (o.a. ook deactiveren):
Chrome Browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=nl
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac


technisch noodzakelijke cookies
Voor zover in onderstaande verklaring inzake gegevensbescherming geen andere informatie wordt gegeven, gebruiken wij alleen deze technisch noodzakelijke cookies om onze website gebruikersvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Bovendien stellen cookies onze systemen in staat uw browser te herkennen, zelfs na een paginawissel, en u diensten aan te bieden. Sommige functies van onze website kunnen niet worden aangeboden zonder het gebruik van cookies. Hiervoor is het noodzakelijk dat de browser wordt herkend, zelfs na een paginawissel.
De verwerking gebeurt op basis van art. 6 par. 1 lid f AVG uit overwegend gerechtvaardigd belang bij een optimale werking van onze website alsmede een gebruiksvriendelijke en effectieve vormgeving van ons aanbod.
Om redenen die verband houden met uw specifieke situatie hebt u te allen tijde het recht bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens opbasis van artikel 6 (1), sub f AVG.


Analyse/Advertentiesvolgen      

Gebruik van Google Analytics
Wij gebruiken op onze website de webanalysedienst Google Analytics van GoogleLLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; „Google“). Als uw gewone verblijfplaats zich in de Europese Economische Ruimte of in Zwitserland bevindt, is Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland) de bevoegde verantwoordelijke voor uw gegevens. Google Ireland Limited is derhalve de met Google verbonden onderneming, welk voor de verwerking van uw gegevens en de naleving van de van toepassing zijn de gegevensbeschermingswettenverantwoordelijk is.
De gegevensverwerking dient voor de analyse van deze website en haar bezoekers evenals voor marketing- en reclamedoeleinden. In opdracht van de eigenaar van deze website zal Google de verkregen informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om verslag uit te brengen over de activiteiten op de website en om verdere diensten te leveren aan de eigenaar van de website in verband met het gebruik van de website en het internet.
Daarbij kan o.a. de volgende informatie worden verzameld: IP-adres, datum en tijd van oproepen van de pagina, klikpad, informatie over de browser die u heeft gebruikt, en het device (apparaat) dat u heeft gebruikt, bezochte pagina's, referrer-URL (website, via welke u onze website heeft opgeroepen), locatiegegevens, koopactiviteiten. Het in het kader van Google Analytics door uw browser overgedragen IP-adres wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google.  Google analytics gebruikt technologieën zoals cookies, webgeheugen in de browser en trackingpixels, die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De daardoor gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt in de regel overgedragen naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Op deze website wordt de IP-anonimisering geactiveerd.
Daardoor wordt uw IP-adres door Google tevoren ingekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de overeenkomst inzake de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres aan een server van Google in de VS doorgegeven en daar verkort.
Het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën gebeurt op grond van §15 lid 3 S. 1 TMG. De verwerking van uw persoonsgerelateerde gegevens gebeurt op grond van art. 6 lid 1 sub f AVG vanuit ons overwegende gerechtvaardigde belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van de website. U hebt het recht om op gronden die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen deze verwerkingen van de u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.

U kunt de registratie van de door Google Analytics gegenereerde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (incl. uw IP-adres) aan Google en de verwerking van deze gegevens door Google verhinderen, door de onder de volgende link beschikbare plug-in te downloaden en te installeren [http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl].  Om de gegevensregistratie en -opslag door Google Analytics apparaatoverstijgend te verhinderen, kunt u een opt-out-cookie instellen. Opt-out-cookies verhinderende toekomstige registratie van uw gegevens bij het bezoek van deze website. U moet de opt-out op alle gebruikte systemen en apparaten uitvoeren, zodat dit overal werkt. Als u de opt-out-cookie verwijdert, worden de verzoeken opnieuw naar Google gestuurd. Wanneer u hier klikt, wordt de opt-out-cookie ingesteld: Google Analytics deactiveren.  Verdere informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u
onder https://www.google.com/analytics/terms/nl.html resp.
onder https://www.google.nl/intl/nl/policies/ 
evenals onder https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl.

Gebruik van Hotjar 
Wij gebruiken op onze webpagina de analysetool van Hotjar Ltd. (Level 2, St Julian’s Business Centre, 3, Elia ZammitStreet, St Julians STJ1000, Malta; “Hotjar”). De gegevensverwerking dient om onze webpagina te ontwerpen, te optimaliseren en te analyseren in overeenstemming met de eisen.  De tool wordt gebruikt om de bewegingen van de bezoekers van de webpagina steekproefsgewijs te registreren. Zo ontstaat een logboek van de muisbewegingen, het scrollgedrag, de verblijftijd en de kliks op de webpagina (de zogenaamde heatmap).  Hotjar gebruikt hiervoor onder andere cookies. Daarbij kan o.a. de volgende informatie worden verzameld: IP-adres (in anonieme vorm), informatie over het apparaat dat u gebruikt (schermgrootte, apparaten, unieke apparaatidentificatie), informatie over de browser die u gebruikt, locatiegegevens (alleen land), voorkeurstaal voor het weergeven van de webpagina, het gebruikte besturingssysteem. Gedetailleerde informatie over de gebruikte cookies, hun functie en de opslagperiode vindt u hier: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookies 
Uit deze gegevens worden onder een pseudoniem gebruikersprofielen aangemaakt. De gegevens worden niet gebruikt om de bezoeker van de webpagina persoonlijk te identificeren en worden niet samengevoegd met persoonlijke gegevens van de drager van het pseudoniem. Voor Hotjar is het contractueel verboden om de verzamelde gegevens aan andere derden te verkopen. De gegevensverwerking, met name het plaatsen van cookies, gebeurt op basis van artikel 6 par. 1 sub fAVG vanuit ons overwegende gerechtvaardigde belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van de website. U heeft het recht om, om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegende op art. 6, par. 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens. Om de gegevensregistratie en -opslag door Hotjar te verhinderen, kunt u hier: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out/ een opt-out-cookie instellen. Opt-out-cookies verhinderen de toekomstige registratie van uw gegevens bij het bezoek van deze webpagina. U moet de opt-out-cookie op alle gebruikte systemen en apparaten uitvoeren, zodat dit apparaatoverstijgend werkt. Als u de opt-out-cookie verwijdert, worden de gegevens opnieuw naar Hotjar gestuurd. Meer informatie over gegevensbescherming bij het gebruik van Hotjar vindt u hier: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/#enduserenglish

Gebruik van Facebook Pixel
Wij gebruiken op onze website de remarketing-functie „Custom Audiences“ van Facebook Inc. (1601 S. Californië Ave, Palo Alto, CA 94304, VS; "Facebook"). Facebook Ierland en wij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het verzamelen en overdragen van uw gegevens aan Facebook wanneer u de Dienst gebruikt. De basis hiervoor is een overeenkomst tussen ons en Facebook Ierland over de gezamenlijke verwerking van persoonsgegevens, waarin de respectievelijke verantwoordelijkheden zijn vastgelegd. De overeenkomst is te vinden op https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Volgens deze overeenkomst zijn wij met name verantwoordelijk voor het nakomen van de informatieverplichtingen overeenkomstig de art. 13,14  AVG, voor het naleven van de beveiligingsvereisten van artikel 32 van de AVG met betrekking tot de correcte technische implementatie en configuratie van de dienst, en voor het nakomen van de verplichtingen overeenkomstig de artikelen 33 en 34 van de AVG voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens gevolgen heeft voor onze verplichtingen uit hoofde van de gezamenlijke verwerkingsovereenkomst. Facebook Ierland heeft de verantwoordelijkheid om de rechten van de betrokkene mogelijk te maken op grond van Art. 15 - 20 AVG, om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van Art. 32 AVG met betrekking tot de beveiliging van de Dienst, en om te voldoen aan de verplichtingen op grond van Art. 33, 34 AVG voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens van invloed is op de verplichtingen van Facebook Ierland op grond van de gezamenlijke verwerkingsovereenkomst.
Deze functie heeft als doel om de bezoekers van de website doelgericht te benaderen met op interesses gebaseerde advertenties op het sociale netwerk Facebook.
Hiervoor is op de website de Remarketing-tag van Facebook geïmplementeerd. Via deze tag wordt bij het bezoek van de website een directe verbinding met Facebook-servers gemaakt. Hierdoor wordt aan de Facebook-server doorgegeven, welke van onze pagina's u hebt bezocht. Facebook wijst deze informatie toe aan uw persoonlijke Facebook-account. Wanneer u het sociale netwerk van Facebook bezoekt, ziet u gepersonaliseerde, op interesse gebaseerde Facebook-advertenties.
Indien nodig worden uw gegevens naar de VS verzonden.
De gegevensverwerking, met name het plaatsen van cookies, gebeurt op basis van artikel 6 lid 1 sub f AVG vanuit ons overwegende legitieme belang de bezoeker doelgericht aan te spreken met op interesses gebaseerde advertenties. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustendev erwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.
U kunt de remarketing-functie „Custom Audiences“ hier deactiveren.
Meer informatie over het verzamelen en gebruik van de gegevens door Facebook, over uw desbetreffende rechten en mogelijkheden tot bescherming van uw privacyvindt u in het privacybeleid van Facebook via https://www.Facebook.com/about/privacy/.

Gebruik van Google Ads Conversion-Tracking
Wij gebruiken op onze website het online-advertentieprogramma „Google Ads“ en in dit kader Conversion-Tracking (evaluatie bezoekacties). Google Conversion Tracking is een analysedienst van Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; „Google“).
Als uw gewone verblijfplaats zich in de Europese Economische Ruimte of in Zwitserland bevindt, is Google Ireland Limited (GordonHouse, Barrow Street, Dublin 4, Ierland) de bevoegde verantwoordelijke voor uw gegevens. Google Ireland Limited is derhalve de met Google verbonden onderneming, welk voor de verwerking van uw gegevens en de naleving van de van toepassing zijnde gegevensbeschermingswetten verantwoordelijk is.
Wanneer u op een advertentie klikt die wordt geleverd door Google, wordt er een cookie voor Conversion Tracking op uw computer geplaatst. Deze cookies hebben een beperkte geldigheid, bevatten geen persoonsgegevens en worden daarom niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als u bepaalde pagina's van onze site bezoekt en het cookie is nog niet verlopen, kunnen Google en wij herkennen dat u op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina bent doorgestuurd. Elke Google Ads-klant krijgt een andere cookie. Er is dus geen mogelijkheid dat cookies kunnen worden gevolgd via de websites van de Ads-klanten.
De informatie die met behulp van de Conversion-cookie wordt verzameld, wordt gebruikt om Conversion-statistieken te genereren. Dit vertelt ons het totale aantal gebruikers die op een van onze advertenties hebben geklikt en zijn doorgestuurd naar een pagina met een Conversion-Tracking-Tag. Wij ontvangen echter geen informatie waarmee gebruikers persoonlijk kunnen worden geïdentificeerd.
Indien nodig worden uw gegevens naar de VS verzonden. 
De gegevensverwerking, met name het plaatsen van cookies, gebeurt op basis van artikel 6 lid 1 sub f AVG vanuit ons overwegende legitieme belang de bezoeker doelgericht aan te spreken met op interesses gebaseerde advertenties. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.
U kunt in de instellingen voor reclame bij Google voor u gepersonaliseerde reclame deactiveren. Een handleiding daarvoor vindt u onder https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl.
Alternatief kunt u het gebruik van cookies door derden ook voorkomen, door een bezoek aan de opt-out-pagina van het Network Advertising Initiative onder https://www.networkadvertising.org/choices/ en de daar vermelde verdere informatie voor opt-out toe te passen.
Ze worden dan niet opgenomen in de Conversion-Tracking-statistieken.
Verdere informatie en de privacyverklaring van Google vindt u onder: https://www.google.nl/policies/privacy/

Gebruik van Google AdSense
Wij gebruiken op onze website de AdSense-functie van Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; „Google“).
Als uw gewone verblijfplaats zich in de Europese Economische Ruimte of in Zwitserland bevindt, is Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland) de bevoegde verantwoordelijke voor uw gegevens. Google Ireland Limited is derhalve de met Google verbonden onderneming, welk voor de verwerking van uw gegevens en de naleving van de van toepassing zijn de gegevensbeschermingswetten verantwoordelijk is.
Deze gegevensverwerking dient voor het verhuren van advertentieruimte op de website en hier de bezoekers van de website doelgericht aan te spreken met op interesses gebaseerde advertenties.
Met deze functie kunnen bezoekers van de website van de provider gepersonaliseerde, op interesse gebaseerde reclameboodschappen ontvangen van het Google Display Network. Daarbij maakt Google gebruik van cookies die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken.
De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt in de regel overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Google zal deze informatie indien nodig aan derden doorgeven, voor zover dit wettelijk voorgeschreven is of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. Google zal in geen geval uw IP-adres aan andere gegevens van Google koppelen. 
De gegevensverwerking, met name het plaatsen van cookies, gebeurt op basis van artikel 6 lid 1 sub f AVG vanuit ons overwegende legitieme belang de bezoeker doelgericht aan te spreken met op interesses gebaseerde advertenties. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.
U kunt het gebruik van cookies door Google permanent deactiveren, door de volgende link te volgen en de daar beschikbaar gestelde plug-in te downloadenen installeren: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=nl.
Alternatief kunt u het gebruik van cookies door derden ook voorkomen, door een bezoek aan de opt-out-pagina van het Network Advertising Initiative onder https://www.networkadvertising.org/choices/ ende daar vermelde verdere informatie voor opt-out toe te passen.
Verdere informatie en de privacyverklaring van Google vindt u onder: https://www.google.com/policies/technologies/ads/ en https://www.google.nl/policies/privacy/

Gebruik van het Klaviyo e-mail systeem 
Wij gebruiken de diensten van Klaviyo, Inc ("Klaviyo") om gebruikersgedrag in onze online winkel te analyseren voor onze eigen reclame-en marktonderzoeksdoeleinden. Klaviyo maakt ook gebruik van cookies en kan uw gedrag in onze webshop koppelen aan uw persoonsgegevens als u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een klantenaccount heeft aangemaakt of eenbestelproces heeft doorlopen in onze webshop. U kunt het privacybeleid van Klaviyo vinden op https://www.klaviyo.com/privacy.

Gebruik van de TikTok pixel 
Wij gebruiken op deze website de zogenaamde "TikTok-Pixel" van de provider TikTok (voor EU: TikTok Information Technologies UK Limited, AviationHouse, 125 Kingsway Holborn, London, WC2B 6NH.). Dit is een code die wij op onze site hebben geïmplementeerd. Met behulp van deze code wordt, indien u daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven, bij uw bezoek aan onze website een verbinding tot stand gebracht met de servers van TikTok om uw gedrag op onze website te volgen. Wanneer u bijvoorbeeld een product koopt op onze website, wordt de TikTok pixel geactiveerd en slaat deze uw acties op onze website op in een of meer cookies. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens. Persoonsgegevens zoals IP-adres en andere informatie zoals apparaat-ID, apparaattype en besturingssysteem kunnen ook aan TikTok worden doorgegeven. TikTok gebruikt e-mail of andere inlog- of apparaatinformatie om gebruikers van onze website te identificeren en hun acties te associëren met een TikTok gebruikersaccount. TikTok gebruikt deze gegevens om gerichte en gepersonaliseerde reclame aan haar gebruikers te tonen en om op interesses gebaseerde gebruikersprofielen op te stellen. De verzamelde gegevens zijn anoniem en niet zichtbaar voor ons en worden alleen gebruikt om de effectiviteit van advertentieplaatsingen te meten. In beginsel worden uw gegevens verwerkt binnen de EU of de EER. Daartoe is met TikTok een overeenkomst inzake gegevensbescherming gesloten. Wanneer persoonsgegevens buiten de EU of de EER worden doorgegeven, gebeurt dit in overeenstemming met de modelcontracten van de Commissie voor de doorgifte van persoonsgegevens naar derde landen (d.w.z. de modelcontractbepalingen). Het privacybeleid van TikTok kan hier worden gevonden: https://www.tiktok.com/legal/new-privacy-policy?lang=de-DE 

LinkedIn Insight Tag 
Op onze website maken wij gebruik van de analyse- en conversietrackingtechnologie van het platform LinkedIn Inc. (2029 Stierlin Ct, Mountain View, CA 94043, USA, hierna "LinkedIn" genoemd). Met de eerder genoemde technologie van LinkedIn kan je relevantere reclame getoond worden op basis van je interesses. Bovendien verstrekt LinkedIn ons geaggregeerde en anonieme rapporten over advertentie-activiteit en informatie over hoe u met onze website omgaat. Hiervoor gebruikt LinkedIn een Javascriptcode (Insight tag), die op zijn beurt een cookie (zie punt 4) in uw webbrowser plaatst of gebruik maakt van een pixel. Via de LinkedIn Insight tag worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website, waaronder URL, referrer URL, IP-adres, apparaat- en browsereigenschappen, timestamps en page views. Gegevens die via de LinkedIn Insight tag worden verzameld, worden versleuteld en binnen 7 dagen geanonimiseerd. De geanonimiseerde gegevens worden binnen 90 dagen gewist. LinkedIn deelt geen persoonlijk identificeerbare informatie met de website-eigenaar, maar verstrekt alleen geaggregeerde rapporten over websitepubliek en advertentieprestaties. In verband met het gebruik van LinkedIn Conversion Tracking wordt de verzamelde informatie ook verwerkt op servers van LinkedIn Inc. in de VS. LinkedIn verbindt zich ertoe de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming na te leven. Voor meer informatie, klik hier: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0 
Als u niet wilt dat wij uw gebruikersgedrag evalueren in verband met LinkedIn-advertenties, kunt u dit deactiveren door u af te melden via de volgende link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out 
Als alternatief kunt u de evaluatie van uw gebruikersgedrag in verband met LinkedIn voorkomen door de juiste cookie-instelling in uw browser te maken. Meer informatie over gegevensbescherming bij LinkedIn vindt u hier: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy#choices

Plug-ins

Gebruik van de Google tag-manager
Wij gebruiken op onze website de Google tag-manager van Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; „Google“). Als uw gewone verblijfplaats zich in de Europese Economische Ruimte of in Zwitserland bevindt, is Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland) de bevoegde verantwoordelijke voor uw gegevens. Google Ireland Limited is derhalve de met Google verbonden onderneming, welk voor de verwerking van uw gegevens en de naleving van de van toepassing zijn de gegevensbeschermingswetten verantwoordelijk is. Met deze toepassing worden JavaScript-tags en HTML-tags beheerd, die worden gebruikt voor de implementatie van met name tracking- en analyse-tools. De gegevensverwerking dient voor de vraaggerichte vormgeving en de optimalisatievan onze website. De Google Tag Manager zelf slaat geen cookies op noch worden hier door persoonsgerelateerde gegevens verwerkt. Hij maakt echter de activering van andere tags mogelijk, die persoonsgerelateerde kunnen verzamelen en verwerken.
Verdere informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u onder https://www.google.com/intl/nl/tagmanager/use-policy.html

Gebruik van GoogleMaps
Wij gebruiken op onze website de functie voor inbedding van GoogleMaps-kaarten van Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS; „Google“).
Als uw gewone verblijfplaats zich in de Europese Economische Ruimte of in Zwitserland bevindt, is Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland) de bevoegde verantwoordelijke voor uw gegevens. Google Ireland Limited is derhalve de met Google verbonden onderneming, welk voor de verwerking van uw gegevens en de naleving van de van toepassing zijn de gegevensbeschermingswetten verantwoordelijk is.
De functie maakt de visuele weergave van geografische informatie en interactieve landkaarten mogelijk. Daarbij worden door Google bij bezoeken van de pagina's, waarin GoogleMaps-kaarten zijn geïntegreerd, ook gegevens van de bezoekers van de websites verzameld, verwerkt en gebruikt.
Indien nodig worden daarbij uw gegevens ook naar de VS verzonden. 
De gegevensverwerking, met name het plaatsen van cookies, gebeurt op basis van artikel 6 lid 1 sub f AVG vanuit het legitieme belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van onze website. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.
Meer informatie over het verzamelen en het gebruik van gegevens door Google is te vinden in de informatie van Google over privacy policy op https://www.google.com/privacypolicy.html. Daar hebt u ook in het privacycentrum de mogelijkheid om uw instellingen te veranderen, zodat u uw door Google verwerkte gegevens kunt beheren en beschermen.

Gebruik van YouTube
Wij gebruiken op onze website de functie voor inbedding van YouTube-video's van Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland; „YouTube“). YouTube Is een met Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, MountainView, CA 94043, VS; “Google”) verbonden onderneming.
De functie geeft video's weer die zijn gedeponeerd bij YouTube in een iFrame op de website. Daarbij is de optie „Geavanceerde privacymodus“ geactiveerd. Daardoor slaat YouTube geen informatie op over de bezoekers van de website. Pas wanneer u een video bekijkt, wordt de informatie hierover aan YouTube doorgegeven en daar opgeslagen. Indien nodig worden uw gegevens naar de VS verzonden. 
De gegevensverwerking gebeurt op basis van artikel 6 lid 1 sub f AVG vanuit het legitieme belang van een vraaggericht en doelgericht ontwerp van onze website. U hebt het recht om redenen, die voortvloeien uit uw specifieke situatie, op ieder moment bezwaar te maken tegen de op art. 6, lid 1, sub f AVG berustende verwerkingen van u betreffende persoonsgerelateerde gegevens.
Meer informatie over het verzamelen en het gebruik van de gegevens door YouTube en Google en over de daarmee samenhangende rechten en mogelijkheden ter bescherming van uw privésfeer vindt u in de privacy policy van YouTube (https://www.youtube.com/t/privacy).


Rechten van de betrokkenen en opslagtermijn

Duur van de opslag 
Na afloop van de overeenkomst worden de gegevens eerst opgeslagen voor de duur van de garantieperiode, vervolgens met inachtneming van de wettelijke bewaartermijnen, in het bijzonder de fiscaal- en handelsrechtelijke, en na afloop van deze periode gewist, voor zover u niet akkoord bent gegaan met verdere verwerking en gebruik.

Rechten van de getroffen persoon 
Als aan de wettelijke vereisten is voldaan heeft u overeenkomstig de artikelen 15 tot en met 20 van de AVG de volgende rechten: Recht op informatie, correctie,verwijdering, beperking van de verwerking, overdraagbaarheid van gegevens. Bovendien heeft u op grond van artikel 21 (1) AVG het recht bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking op basis van artikel 6 (1) f AVG, evenals tegen de verwerkinggericht op direct mail.

Recht om klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit 
Overeenkomstig artikel 77 AVG heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens niet rechtmatig gebeurt.

Recht om bezwaar te maken 
Indien de hier vermelde verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op onze gerechtvaardigde belangen conform art. 6, par. 1 sub f AVG, heeft u het recht, om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie, om te allen tijde tegen deze verwerkingen met toekomstige gevolgen bezwaar te maken. Na succesvol bezwaar wordt de verwerking van de betreffende gegevens beëindigd, tenzij wij kunnen aantonen dat er sprake is van een dwingende verdedigbare reden voor de verwerking en die zwaarder weegt dan uw belangen, rechten en vrijheden, of indien de verwerking strekt tot indiening, uitoefening of verdediging van rechtsvorderingen.
Indien de persoonsgegevens worden verwerkt voor doeleinden van direct marketing, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen deze verwerking door ons hiervan op de hoogte te stellen. Na succesvol bezwaar beëindigen wij de verwerking van de betreffende gegevens ten behoeve van direct marketing.

Laatste update: 17.03.2021

Volg onS en blijf op de hoogte!

#createanimpact

362.913 volgers